Želite li zadržati svoje goste? Komunikacija je ključ, jer…
Jezik kontrolira diskusiju, diskusija kontrolira odnos, odnos kontrolira posao. (dr.sc. Alan Weiss)
Saznajte kako uspješno komunicirati s gostom
Na radionici u uto. 12.10. i sri. 13.10.2021. u Šibeniku i dalmatinskom zaleđu
u autentičnim destinacijama, dobitnicima renomiranih svjetskih i domaćih eno-gastro priznanja: restoran Pelegrini, vinarija Ante Sladić i konoba Vinko
Program
1. dan – 12.10.
Vinarija Ante Sladić, izvor: Nevena Kezele
RESTORAN PELEGRINI (Michelinova zvjezdica, 4 toke i najbolji restoran Gault&Millau, član udruge JRE, dobitnik JRE Service Award 2017)
VINARIJA ANTE SLADIĆ (Decanter medalje za vino, zlato u New Yorku od NYIOOC za maslinovo ulje, nagrada za dizajn od HDD)
13:00 h Dolazak u vinariju Ante Sladić, Plastovo
Vođena degustacija Vino & zalogajčići, od polja do stola – uparivanje vina Sladić od autohtonih dalmatinskih sorata i namirnica s lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Uključuje 3 vina, 1 liker i platu sa zalogajčićima
13:45 h Studija slučaja: Primjena storytellinga u razvoju vinskog turizma – Ante Sladić (vlasnik vinarije)
14:15 h Edukacija 1. dio: Uspješna komunikacija s gostom – Sanja Krmpotić (mentorica za gostoljubivost, Sagape konzalting u ugostiteljstvu)
15:30 h Odlazak iz vinarije, smještaj u hotel i slobodno vrijeme
18:00 h Dolazak u restoran Pelegrini, Šibenik
Studija slučaja: O ugostiteljstvu kao stilu života, okusu kralju kuhinje i servisu koji je izuzetno važan – Rudolf Štefan (vlasnik i chef restorana, pokretač Chefs’ Stage – internacionalnog kongresa gastronomije i ugostiteljstva, osnivač zaklade Budi Foodie za školovanje mladih talenata u gastronomiji)
18:30 h Moderna interpretacija tradicionalne dalmatinske kuhinje – degustacijski menu baziran na gastronomskom nasljeđu, sezonskim lokalnim namirnicama i malim proizvođačima
21:00 h Odlazak iz restorana
2. dan – 13.10.
KONOBA VINKO (Michelin Big Gourmand, 2 toke Gault&Millau), uživa visoki ugled kod renomiranih hrvatskih chefova
10:00 h Edukacija 2. dio: Uspješna komunikacija s gostom i rješavanje pritužbi – Sanja Krmpotić (mentorica za gostoljubivost)
Coffee break
13:15 h Odlazak iz hotela
13:45 h Dolazak u konobu Vinko, Konjevrate
Ručak – Tradicijska nacionalna kuhinja dalmatinskog zaleđa
Studija slučaja (case study): Standardi za dugoročnu održivost ugostiteljskog objekta utemeljenog u izvornosti i tradiciji – Vinko Krnić (vlasnik konobe)
16:00 h Polaznicima podjela Uvjerenja o uspješno završenoj dvodnevnoj radionici
Za prijave na radionicu i dodatne informacije rado stojim na raspolaganju:
Sanja Krmpotić, ++385 98 925 401, info@sagape.hr
U kotizaciju uključeno:
- Radionica u vinariji Ante Sladić
– Vođena degustacija Vino & zalogajčići, od polja do stola
– Studija slučaja: Primjena storytellinga u razvoju vinskog turizma (Ante Sladić)
– Edukacija 1. dio: Uspješna komunikacija s gostom (Sanja Krmpotić)
- Radionica u restoranu Pelegrini
– Studija slučaja: O ugostiteljstvu kao stilu života, okusu kralju kuhinje i servisu koji je izuzetno važan (chef Rudolf Štefan)
– Degustacijski menu Moderna interpretacija tradicionalne dalmatinske kuhinje
- Radionica u hotelu i konobi Vinko
– Edukacija 2. dio: Uspješna komunikacija s gostom i rješavanje pritužbi (Sanja Krmpotić)
– Coffee break
– Ručak Tradicijska nacionalna kuhinja dalmatinskog zaleđa
– Studija slučaja: Standardi za dugoročnu održivost ugostiteljskog objekta utemeljenog u izvornosti i tradiciji (Vinko Krnić)
– Radni materijali
– Uvjerenje o uspješno završenoj edukaciji
Broj sudionika: 10-12 osoba
Kotizacija za radionicu: ukupno 8.500 kn po osobi za 2 dana
Kotizacija je na bazi 10 osoba
Prijevoz i smještaj su u vlastitoj organizaciji
Posebna napomena: program je podložan promjenama u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama