Podizanje kvalitete usluge i lojalnost gosta
Želite li ostvariti cilj najuspješnijih?
Zadržati svoje goste i klijente.
Saznajte kako
Na radionici u uto. 08.06. i sri. 09.06.2021. u Istri
u ekskluzivnim destinacijama: vinarija Kozlović i heritage hotel San Rocco
Program
1. dan – 08.06. – vinarija Kozlović, Momjan
12:00 h Dolazak u vinariju Kozlović
Piće dobrodošlice i marenda od proizvoda malih lokalnih proizvođača (prezentacija koncepta od polja do stola, podržavanje lokalne i sezonske proizvodnje)
13:00 h Edukacija: Doživljaj gosta – kvaliteta usluge je budućnost ugostiteljstva
predavač Sanja Krmpotić (Sagape konzalting u ugostiteljstvu)
15:00 h Studija slučaja: Iskustvo podizanja kvalitete usluge osoblja vinarije Kozlović i učinak na doživljaj gosta
Antonella Kozlović (vlasnica vinarije) i Sanja Krmpotić
16:00 h EXPLORE & TASTE KOZLOVIĆ – praktična demonstracija doživljaja gosta i kvalitete usluge
Vođena degustacija ekskluzivnih etiketa vina s posebno kreiranim i sljubljenim jelima renomiranog hrvatskog chefa Zdravka Tomšića
* Degustacija uključuje 5 vina sljubljenih s 5 sezonskih zalogaja
* Stručno vođenje domaćina kroz priču o povijesti vinarije, vinogradima i vinifikaciji
* Ovisno o vremenskim prilikama i trenutnim epidemiološkim mjerama, program se odvija u ugodnoj kušaonici ili na terasi s jedinstvenim pogledom na vinograde i srednjovjekovni kaštel Rota
* Dodatna ponuda uz degustaciju: obilazak vinskog podruma uz stručno vođenje – ovisno o trenutnim epidemiološkim uvjetima.
18:00 h Odlazak iz vinarije Kozlović
18:20 h Dolazak u hotel, smještaj u sobe i slobodno vrijeme
2. dan – 09.06. – heritage hotel San Rocco, Brtonigla
10:00 h Edukacija: Kako zadržati gosta – razumijevanje, povjerenje i lojalnost gosta
predavač Sanja Krmpotić (Sagape konzalting u ugostiteljstvu)
13:00 h Coffee break
13:15 h Studija slučaja: Kvaliteta usluge temelj i garancija dugogodišnje uspješnosti obiteljskog heritage hotela San Rocco
Teo Fernetich (vlasnik hotela)
14:00 h Polaznicima podjela Uvjerenja
o uspješno završenoj dvodnevnoj radionici
14:15 h Ručak u restoranu San Rocco (Michelin preporuka za 2020.)
16:30 h Odlazak iz hotela San Rocco
Za prijave na radionicu i dodatne informacije rado stojim na raspolaganju:
Sanja Krmpotić, ++385 98 925 401, info@sagape.hr
U kotizaciju uključeno:
- Radionica u vinariji Kozlović
– Piće dobrodošlice i marenda
– Edukacija: Doživljaj gosta – kvaliteta usluge je budućnost ugostiteljstva
– Studija slučaja: Iskustvo podizanja kvalitete usluge osoblja vinarije Kozlović i učinak na doživljaj gosta
– EXPLORE & TASTE KOZLOVIĆ – praktična demonstracija doživljaja gosta i kvalitete usluge
– Radni materijal
- Radionica u Heritage hotelu San Rocco:
– Edukacija: Kako zadržati gosta – razumijevanje, povjerenje i lojalnost gosta
– Coffee break
– Studija slučaja: Kvaliteta usluge temelj i garancija dugogodišnje uspješnosti obiteljskog heritage hotela San Rocco
– Ručak u restoranu San Rocco (Michelin preporuka za 2020.)
– Radni materijal
– Uvjerenje o uspješno završenoj edukaciji
Broj sudionika: maksimalno 10 osoba
Kotizacija za radionicu: ukupno 8.000 kn po osobi za 2 dana
Kotizacija je na bazi 10 osoba.
Prijevoz i smještaj su u vlastitoj organizaciji.
Preporuka: smještaj u hotelu San Rocco, Brtonigla. Za sudionike radionice odobrena je posebna cijena smještaja. Više informacija i rezervacija smještaja na info@san-rocco.hr (kontakt Teo Fernetich)
Posebna napomena: program je podložan promjenama u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama.