Samo najbolji shvaćaju, da prodaja u klasičnom smislu nestaje, te da je kvaliteta usluge budućnost, a posebice u djelatnostima kao što su ugostiteljstvo i turizam.
Među spomenutima je i Rizman, obiteljska vinarija, koja proizvodi vina od ekološki uzgojenog grožđa iz vlastitih vinograda najmlađeg hrvatskoj vinogorja Komarna nadomak Pelješca.
Visoke standarde proizvodnje odlučili su nadograditi podizanjem izvrsnošću usluge, te time svojim gostima i kupcima pružiti cjelokupni vrhunski doživljaj.
Kako bi navedeno ostvarili, početkom svibnja 2022. sam u njihovoj lijepoj vinariji održala ciklus radionica pod zajedničkim nazivom Moć gostoljubivosti za djelatnike sale vinarije Rizman i odmorišta Raba.
Kako sami kažu: Iza nas je u našoj obitelji stoljetna vinogradarska i vinarska tradicija, ispred nas su velike stvari. U to vjerujemo, uz Božji blagoslov, tim putem polako kročimo.
Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast doprinijeti njihovom daljnjem napredovanju.
Vrijednim ljudima vinarije Rizman želim još puno uspjeha, a svakako preporučujem posjet svima koji žele uživati u kvaliteti, autentičnosti i gostoljubivosti!