Sagape

Konzalting u ugostiteljstvu

  • Početna
  • O meni
  • Usluge
  • Kontakt
  • Novosti

Radionica Plešivica – Međimurje: Proaktivni pristup gostu i prodaja ciljne ponude

Mađerkin breg, izvor: arhiva vinarije Štampar, foto Terca art

Cilj uspješne organizacije je potaknuti gosta potrošiti čim više, a da ga zadrži.

HORST SCHULZE (The Ritz-Carlton i Capella luxury hotels & resorts)

Želite li goste, koji troše više, sa zadovoljstvom?

Saznajte kako proaktivno pristupiti gostu i ostvariti ciljnu prodaju ponude ugostiteljsko-turističkog objekta.

Na radionici od sri. 08.06. do pet. 10.06.2022.

U autentičnim eno-gastro objektima Plešivice i Međimurja, dobitnicima renomiranih svjetskih i domaćih priznanja: vinarija Tomac, restoran Korak, vinarija Štampar, restoran Mala Hiža i OPG Hažić

Program

1. dan – sri. 08.06.

VINARIJA TOMAC (Decanter priznanja za pjenušac i uvrštavanje na popis najvažnijih vina na svijetu, brojna međunarodna i domaća priznanja, sudionici ekskluzivnog festivala Raw Wine New York 2022)

RESTORAN KORAK (3 toke Gault&Millau, najbolji chef Gault&Millau Zagreb i okolica 2022, višegodišnji sous chef Ane Roš najbolje kuharice svijeta, član udruge JRE Hrvatska, prvi hrvatski ladanjski restoran visoke kuhinje)

Martina Tomac, biodinamički vinograd, izvor: arhiva vinarije Tomac

15 :00 h            Dolazak u vinariju Tomac, Plešivica, Jastrebarsko

Pjenušac dobrodošlice i obilazak nove vinarije

Studija slučaja: Strateški iskorak za hrvatsko vinarstvo – biodinamički uzgoj – Martina Tomac (vlasnica vinarije)

16:00 h             Odlazak iz vinarije Tomac

Vinarsko-ugostiteljska obitelj Korak, izvor: arhiva vinarije Korak, foto Mario Kučera

16:10 h             Dolazak u restoran i vinariju Korak, Plešivica, Jastrebarsko

Razgled butik vinarije i podruma uz stručno vođenje

Studija slučaja: Hrabrost pokretanja i iskustvo poslovanja fine dining restorana izvan grada – chef Bernard Korak (najbolji chef Gault&Millau Zagreb i okolica 2022, višegodišnji sous chef Ane Roš najbolje kuharice svijeta San Pellegrino 2017) i Vera Korak (vlasnici i voditelji restorana)

Moderna interpretacija tradicionalne regionalne kuhinje: degustacijski menu inspiriran plešivičkim krajem baziran na sezonskim namirnicama s vlastitog imanja i od lokalnih proizvođača – Priča o suživotu prirode, lokalnih namirnica, tradicije i obitelji

Stručno sljubljivanje s odabranim lokalnim vinima uz opis i način njihove proizvodnje.

19:00 h             Odlazak iz restorana, smještaj u hotel i slobodno vrijeme

2. dan – čet. 09.06.

VINARIJA ŠTAMPAR (pokretač projekta Pušipel za brendiranje i etabliranje istoimene autohtone sorte, brojna domaća i međunarodna priznanja, Decanter medalje i zlato za pjenušac od sorte pušipel)

RESTORAN MALA HIŽA (2 toke Gault&Millau, Michelinova preporuka, višestruki najbolji restoran središnje Hrvatske i državni viceprvak izbora Dobri restorani)

David i Monika Štampar, izvor: arhiva vinarije Štampar, foto Terca art

08:30 h             Odlazak iz hotela sa Plešivice

10:30 h             Dolazak u vinariju Štampar, Sveti Urban, Međimurje

Razgled podruma uz stručno vođenje

Studija slučaja: U stalnom traganju za savršenstvom spoja tradicije, znanja i inovacija – David Štampar (vlasnik vinarije)

Mađerkin breg, izvor: arhiva vinarije Štampar, foto Terca art

11:00 h             Mađerkin breg – kultno mjesto međimurskog vinogorja

Studija slučaja: Vinski salon pod vedrim nebom – pokretanje razvoja vinskog turizma međimurskog kraja – Monika Štampar (vlasnica vinarije)

Vođena degustacija autentičnih etiketa vinarije Štampar u pratnji pladnjeva s proizvodima malih lokalnih proizvođača (prezentacija koncepta od polja do stola, podržavanje lokalne i sezonske proizvodnje)

Napomena: U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, program se odvija u kušaonici vinarije Štampar

12:30 h             Odlazak iz vinarije Štampar

13:00 h            Dolazak u Terme Sveti Martin

Edukacija: Proaktivni pristup gostu i prodaja ciljne ponude ugostiteljsko-turističkog objekta – predavač Sanja Krmpotić, mentorica za gostoljubivost (Sagape konzalting u ugostiteljstvu)

Coffee break

17:10 h             Polazak u restoran Mala Hiža, Mačkovec

Branimir Tomašić, izvor: arhiva restorana Mala Hiža, foto Denis Perčić

17:30 h             Dolazak u restoran Mala Hiža, Mačkovec

Studija slučaja: Glavna polazna točka za postojanost, profesionalnost i uspješnost ugostiteljskog objekta u kontinentalnoj Hrvatskoj – Branimir Tomašić (vlasnik)

Pomicanje granica tradicionalne međimurske kuhinje  – degustacijski menu građansko-pučkih jela s inventivnim pomakom, od sezonskih, lokalnih namirnica provjerenog i kvalitetnog porijekla

20:00 h             Odlazak iz restorana, smještaj u hotel i slobodno vrijeme

3. dan – pet. 10.06.

OPG HAŽIĆ (proizvodno-prerađivački-turistički OPG, obitelj poznata po uzgoju i preradi jabuka, osnivači udruge Najbolje z’Međimurja, prvi Vinski kamp u Hrvatskoj)

Tatjana Hažić, izvor: arhiva OPG Hažić, foto Terca art

10:30 h             Odlazak iz hotela

10:35 h             Dolazak na OPG Hažić

Studija slučaja: Povećanje dodane vrijednosti u turizmu poljoprivrednim proizvodima: od jabuke i loze do posla života! – Tatjana Hažić (vlasnica)

Degustacijski pinklec – degustacija proizvoda obitelji Hažić

12:45 h           Polaznicima podjela Uvjerenja o uspješno završenoj trodnevnoj radionici

Za prijave na radionicu i dodatne informacije rado stojim na raspolaganju:

Sanja Krmpotić, ++385 98 925 401, info@sagape.hr

Izvor: foto Cyntia

U kotizaciju uključeno:

  • Radionica u vinariji Tomac

– Pjenušac dobrodošlice

– Obilazak nove vinarije

– Studija slučaja: Strateški iskorak za hrvatsko vinarstvo – biodinamički uzgoj

  • Radionica u restoranu Korak

– Razgled butik vinarije i podruma uz stručno vođenje

– Studija slučaja: Hrabrost pokretanja i iskustvo poslovanja fine dining restorana izvan grada

– Moderna interpretacija tradicionalne regionalne kuhinje – degustacijski menu sljubljen s odabranim lokalnim vinima uz opis i način proizvodnje

  • Radionica u vinariji Štampar

– Razgled podruma uz stručno vođenje

– Studija slučaja: U stalnom traganju za savršenstvom spoja tradicije, znanja i inovacija

– Studija slučaja: Vinski salon pod vedrim nebom – pokretanje razvoja vinskog turizma međimurskog kraja

– Vođena degustacija na Mađerkinom bregu

  • Edukacija Sagape – Moć gostoljubivosti

– Proaktivni pristup gostu i prodaja ciljne ponude ugostiteljsko-turističkog objekta

– Coffee break

  • Radionica u restoranu Mala Hiža

– Studija slučaja: Glavna polazna točka za postojanost, profesionalnost i uspješnost ugostiteljskog objekta u kontinentalnoj Hrvatskoj

– Degustacijski menu – Pomicanje granica tradicionalne međimurske kuhinje

  • Radionica na OPG-u Hažić

– Studija slučaja: Povećanje dodane vrijednosti u turizmu poljoprivrednim proizvodima: od jabuke i loze do posla života!

– Degustacijski pinklec – degustacija proizvoda obitelji Hažić

– Radni materijali

– Uvjerenje o uspješno završenoj edukaciji

Broj sudionika: 10-12 osoba

Kotizacija za radionicu: ukupno 8.500 kn po osobi za cijelokupni program

Kotizacija je na bazi 10 osoba

Prijevoz i smještaj su u vlastitoj organizaciji

Posebna napomena: program je podložan promjenama u skladu s trenutnim epidemiološkim mjerama

Kontaktirajte me
Podijelite s prijateljima:
  • email
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter
  • Linkedin
« Video: Kako biti još bolja konkurencija
Radionica u AZRRI-ju: Gostoljubivost, usluga i doživljaj »

Pretraga stranice

Teme

  • Događanja
  • Edukacija
  • Press clipping
  • Video

Sagape logo

Sagape, obrt za konzalting u ugostiteljstvu, vl. Sanja Krmpotić
OIB: 81825918126 • Tel: +385 98 925 9401 • info@sagape.hr


© 2019–2020 Sagape, sva prava pridržana. Pravila privatnosti

Vizualni identitet by Nela Dunato Art & Design
Ova web stranica koristi kolačiće (eng. “cookies”) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web stranice. Više informacijaPrihvaćam
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Uvijek omogućeno

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Spremi i prihvati